Formatie Sugar Lips

Sugar Lips is een special live act die niet mag ontbreken op ieder dansfeest! Zing en dans mee met Desirée Surie, Nicky van der Kuyp and Sandra Meyer op de grootste dance hits uit de 70’s, 80’s, 90’s and 00’s in een eigentijds Sugar Lips jasje. De tomeloze energie van deze dames, de interactie met het publiek en hun unieke sound zorgen samen voor net dat extra speciale tintje voor elk event.

Wat kunt u verwachten
Een spetterend optreden van drie dames met een dijk van stemmen in harmony en dito uitstraling, dat geschikt is voor bijna ieder event. Of het nu een particulier of zakelijk event is, zij weten overal de handen in de lucht te krijgen en de voeten van de vloer! Zij zingen de bekende klassiekers tot aan de moderne hits van nu.

Muziekgenre

  • Dance 
  • Disco classics
  • Club/house classics
  • Greatest hits from the 70’s till now!

Mogelijkheden
Door hun veelzijdigheid en grote netwerk zijn de mogelijkheden legio. Sugar Lips is te boeken vanaf 30 minuten tot en met een avondvullend programma. In combinatie met een ervaren (allround) DJ’s, andere live muzikanten en/of dansers kan Sugar Lips een hele avond de show stelen door de interactie met het publiek op te zoeken en zorgen voor een onvergetelijke avond voor u en uw gasten. Succes is gegarandeerd!

Bijzonderheden
Sugar Lips maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Specials

Een leuke act rondom de kerst en oud- en nieuw nodig? Ook dat kan! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Referenties
Festivals, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, themafeesten, casino’s, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Sandra Meyer – T +31 (0)6 14 49 22 11
Desiree Surie – T +31(0)6-53408143
Nicky van der Kuyp – T 31(0)6-12718909
E info@sugar-lips.nl